З Новим роком!

31.12.2015 13:34

Вітаємо усіх з тим, що ми більш чи менш успішно прожили цей важкий і непростий рік - не все нам вдавалося, але дещо все-таки вдалося створити і зробити. З Новим роком усіх! Успіхів, щастя, професійного зростання нашим колегам, а усім іншимі  - всього найкращого!! Бережіть себе - Ви потрбні нам і Україні!

Також повідомляємо, що на майбутнж ми вирішили дещо змінити розклад наших занять - Балінт групи ми тепер будемо проводити не два рази в місяць о 18-тій в Карітасі, як раніше, а раз в місяць - зате по дві групи підряд - в офісі нашої колеги Тетяни Шейкіної (вул. Соломії Крушельницької, 18, к. 305, в кінці коридору - табличка "Психолог"). Орієнтовно - десь у третій четвер кожного місяця, з 16 до 20-тої. Детальніше - в групі Психологи-волонтери Тернополя

Участь в групах, як і раніше, безкоштовна, але з кожного (по можливості) буде вимагатися якийсь доброчинний і добровільний внесок - печенько, чай, кава, стаканчики одноразові (паперові), цукор - тощо.  Наступна зустріч орієнтовно, якщо нічого не зміниться - тоді напевно що 21 січня, в новому році ще уточнимо.  

Усе, всім удачі! І до зустрічі в Новому році!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Запрошуються всі бажаючі, навтіь без досвіду роботи психологом і навіть не психологи - яко тільки ви працююєте з іншими людьми - ви вже можете бути учасником Балінт-груп (не стосується інтервізійних груп і супервізій - туди запрошуютсья тільки психологи).

Назад

Пошук

© 2015 Усі права захищені.