З Новим роком! + наші плани на 2017 рік!

29.12.2016 11:16

Ну що, друзі? Вітаю нас усіх з на... (от блін - "наступаючий" то тепер неполіткоректно, а слово "прийдешній" мені здається недоречнии) ..з Новим роком, що наближається. Дякую усім за співпрацю - усім тим, хто був задіяним в наших проектах і тим, хто ні, теж - просто за те, що ви були поряд і співпереживали нам.

Сталося так. що за цей рік ми багато зробили, але багато з яких проектів пішли, тимчасово їх відклали до кращих часів, або трансформували у щось інше. Це нормально, життя змінюється і розвивається. До того ж ми теж люди і теж вигораємо, а тому мусимо обирати собі такий формат роботи, який нас краще збереже. Так що не переживайте, ми не зупиняємо нашу діяльність і на наступний рік плануємо нові проекти. А тому й далі запрошуємо долучатися до нас - тих, хто хоче працювати з родинами загиблих, воїнами АТО та членами їхніх родин, в т.ч. їхніми дітьми, а також, якщо виникне така потреба, з вимушеними переселенцями.

Наша діяльність переважно волонетрська, а тому в більшості випадків не оплачується. за винятком хіба того, що іноді можна отримати незначні відрядні. Але все-одно Ви щось отримаєте для себе - досвід кризового консультування, досвід роботи з цими категоріями населення і просто унікальний досвід роботи в команді. Ну і знижки на наші навчальні проекти. Отож, запрошується:

1. Психологи-консультанти. Досвід роботи не обов"язковий, але бажаний "власний досвід" - досвід участі в якомусь з психотерапевтичних проектів в якості клієнта - це послужить гарантією того, що Ви не будете переносити на інших свої власні комплекси і краще збережете самих себе.

2. Арт-терапевти. Обов"язкова умова участі - володіння більш як однією арт-терапевтичною технікою.

3. Дитячі психологи (або аніматори).

Обов"язково для усіх - ВМІННЯ і БАЖАННЯ працювати в КОМАНДІ. Що означає, що свої дії Ви узгоджуєте з усіма учасниками проекту, а не так, щоб кожен сам за себе; що Ви обов"язково відвідуєте стаффи (зібрання команди) - до початку проекту і під час нього; що Ви пам"ятаєте про свою конкретну задачу на проекті, але тримаєте в голові і завдання всієї команди. І що не будете пропускати супервзій - якщо виникне така потреба. Ну і, звичайно, ще одна вимога - бажання і готовність навчатися.

Так що, якщо хтось хоче долучитися до нас - пишіть на нашу сторінку у ФБ - https://www.facebook.com/groups/348143328711977/permalink/585094088350232/?pnref=story , або дзвоніть за телефоном 067-88-054-64 (Ігор),

Не лякайтеся, це не означає, що працювати Вам доведеться прямо з Нового року. швидше за все наш наступний проект буде не раніше лютого місяця, або й пізніше, але пишіть вже, щоб ми могли створити певну базу тих, на кого можна покластися в разі потреби.)))

З Новим роком усіх!!!!

 

Назад

Пошук

© 2015 Усі права захищені.