Увага! Проект для дружин та членів сімей воїнів АТО

21.04.2016 12:54

Ми розпочинаємо новий волонтерський проект - цього разу для дружин колишніх і теперішніх воїнів АТО та для них самих. 

Але запрошуються також й самі воїні (подружні пари) - якщо Ви хочете зрозуміти, що відбувається у Вашій сімї після Вашого повернення. А також ті, кому в силу своєї професійнох діяльності доводиться стикатися з подібними проблемами (останні - за умови, що в залі буде достатньо вільних місць :) ).

Планується цілий цикл подібних семінарів/зстрічей, залежно від того, скільки буде бажаючих продовжувати даний проект. Розпочати ми вирішили в останню середу перед самим Великоднем, виходячи з припущення, що в свята треба входити очищеними, без непотрібним конфліктів і з кращим розумінням того, що з нами усіма відбувається. 

Програма цієї першої зустрічі розрахована на 4 години: 2 години лекцій + 2 год. паралельно два майстер класи з арте-терпаії - щоб після закінчення семінару кожен учасник міг взяти з собою щось цікаве перед Великоднем - написану власноруч писанку, або сплетену власними руками Мандалу. Детальніша програма зустрічі  на сторінці події у ФБ - https://www.facebook.com/events/1807220879499064/

Назад

Пошук

© 2015 Усі права захищені.