Тренінг Олега Гуковського "Основи тілесної терапії"

01.03.2016 15:41

Олег Гуковський - психіатр, психотерапевт, Голова Тернопільського обласного осередку УСП (Української Спілки психотерапевтів), постійний учасник програми реабілітації воїнів АТО Wounded Warior Ukraine, проводить завтра, 2 березня 2016 року в Тернполі свій тренінг з Основ тілесної терапії - для тих, хто раніше ще не стикався з цим методом, для психологів-волонтерів, для державних чиновників і будь-кого, хто хоче взнати, як краще володіти своїхм тілом - принаймі так, щоб воно не підводило Вас  в критичній ситуації. На тренінгу Ви взнаєте основні базові поняття терапії:

Що таке "центрування" та "заземлення" - ці поняття необхідно знати кожному волонтеру. Також запрошуються педагоги, шкільні психологи, державні чиновники і всі ті, кому по роду своєї діяльності останнім часом багато доводиться працювати з тими людьми, які можуть переживати наслідки стресового розладу, а тому потребують особливої уваги і підтримки.

Крім того, даний тренінг буде спрямований на профілактику емоційного вигоряння в учасників треннгу та навчання їх тому, як підтримати ефективний контакт з клієнтом, контейнерувати почуте від нього без непотрібних і часто шкідливих обом учасникам процесу імпульсів "вплинути, змінити, підкоректувати"

Більше взнати про автора тренінгу і його діяльність останнім часом можна тут  - Психотерапевт Олег Гуковський: Війна це не лише травма, є ще й феномен посттравматичного росту

Увага! Початок тренінгу переноситься на 15-00 (а не 14-00, як було оголошено раніше)!! Місце проведення - вул. Микулинецька 46 а, Юридичний факультет, каб. 706

Добиратися так: з Дружби 31 , та 5 з центру 18 - маршрутки, та тролейбус 8 до зупинки Ватра, потім з зупинки спускаємось нижче до Спорткомплексу та йдем по доріжці минаючи Ватру до Юридичного факультету. Внизу на охороні сказати що йдете на військову кафедру до Семенової Олени, вона одна з організаторів даного тренінгу.

Детальніше - на сторінці події у ФБ - Основи тілесної терапії.

Назад

Пошук

© 2015 Усі права захищені.