"Після бою" - семінар тренінг для психологів і волонтерів

26.10.2017 16:33

"Після бою" - дводенний семінар-треніг для психологів. волонтерів, і усіх, хто хоче знати, що відбувається з нашими бійцями АТО не тільки після їхнього повернення з фронту, якими ми бачимо їх ТУТ, але й якими вони були ТАМ, під час проведення бойових дій. Проводити його буде Надія Голембієвська - київський психолог, член Психологічної Кризової Служби, військовий психолог, яка працювала з нашими військовими льотчиками ще задовго ДО початку війни. А тому може багато розказати про війьскову психологію з власного досвіду. Та й навіть показати, як це на практиці відбувається у реальних військових підрозділах.


Тренінг буде проводитися у суботу, 25 листопада. Місце проведення тренінгу буде повідомлено пізніше, так як воно залежить від заявленої кількості учасників. Першого дня кількість учасників не обмежена, але обов"язковий попередній запис. Орієнтовна вартість першого дня - 120 рн.

 

Семінар за результатами тренінгу буде проводитися наступного дня, 26 листопада. Максимальна кількість учасників - 17-20 чоловік. УВАГА! До другого дня допускаються ЛИШЕ ті, хто був на першому. Або, в крайньому разі, був на попередньому семінарі Наді рік тому. Орієнтовна вартість другого дня - 300 грн.


Існують знижки для груп та студентів. Детальніше за телефоном організатора 067-88-054-64 (Ігор), або у нашій групі у ФБ - https://www.facebook.com/groups/348143328711977/

 




 

 


 

 

Назад

Пошук

© 2015 Усі права захищені.