Календар заходів на 22.04-14.05 2015 року.

21.04.2015 10:47

22 квітня, о 18-тій годині, в приміщенні Фундації Йосипа Сліпого" за адресою вул. Листопадова. 7 (буля міськражди) лекцію на тему "Про ПТСР і травматерапію" для волонетрів-психологів прочитає Галина Несмашна

Теж 22-го квітня і теж о 18-тій в приміщенні благодійного фонду "Карітас" відбудеться черговва група для пееселенців. Ведучі - Ігор лубківський і Наталя Масловська.

29-го квтіня о 18-тій годині в приміщенні Фундації Йосипа Сліпого заняття з тіленсо-орієнтованої терапії для волонтерів-психологів буде проводити Олег Гуковський - голова обласного осередку Української Спілки психотерапевтів.

Через тиждень, 6 травня 2015-го року, теж о 18-тій. в приміщенні Фундації лекцію прочитає Ірина Срібна, дитячий психіатр, психотерапевт, член УСП. Лекція буде стосуватися того, як переживають травму діти та їхні батьки.

В той же день, 6 травня 2015-го року чергова група для переселенців, як завжди в "карітасі"

Ще через тиждень, 13-го травня о 18-тій, знову в "Карітасі", чергова Балінт - група для психологів-волонтерів. Увага! - в середу, а не в понеділок. як раніше.

В четвер, 14-го травня 2015-го року, о 14-тій годині. в приміщенні Фундації Йосипа Сліпого відбудеться навчання методу "Епістомологічної метаіфори" - унікальному методу, створеному новозеландським психотерапевтом з використанням шаманських знань свого народу. Нічого страшного там немає, звичайна візуалізація, хоч і за дещо специфічним сценарієм. 

Метод дозволяє працювати з травмою, не називаючи її, але працює тільки зі вже сформованою травмою, ним не можна працювати з людьми, які все ще знаходяться в стані кризи, з тими, хто не має образного мислення і з "межовими" пацієнтами.

 

P.S. Є ще можливість запросити одну нашу київську колегу, щоб представила один цікавий метод роботи, базований на остеопатії. Зовнішньо це виглядає як ріхновид тілесно-орієнтованої теорапії - можна легко знімати головні болі, лікувати нескладні хвороби, позбуватися зажатостей в тілі, тощо. Орієнтовно це може бути десь в районі 23-24 травня. Приблизна вартість участі - 300-350 грн за два повних дні.  Кількість учасників обмежена - не більше 20-ти! Якщо є бажаючі - пишіть в нашій групі в ФБ з однойменною назвою "Псхологи-волонтери Тернополя"

Назад

Пошук

© 2015 Усі права захищені.