Графік на наступні тижні, з 23-го квітня по 14 травня

21.04.2015 09:58

Графік на наступні тижні. 29-го квітня о 18-тій в Фундації Йосипа Сліпого заняття проведе Голова нашого тернопільського осередку УСП (Української спілки психотепаревтів) Олег Гуковський. Заняття буде по тілесній терапії, початок як завжди о 18-тій. Це цікаво, приходьте! Заодно й познайомитися - можливо Ви йому сподобаєтесь і він вирішить залучити Вас до котрогось з наших волонтерських проектів.. smile emoticon

Через тиждень, 6-го травня, лекцію по роботі з дітьми і їхніми батьками прочитає Ірина Срібна. І на тому основна і  "безкоштовна" частина нашого начання закінчується. Хоча якщо ще будуть бажаючі, напевно буде  занятя по одному одному хорошому "шаманському" методу "Епістомологічної метафори". Метод придуманий новозеландським шаманом і  в той же чеас - психотерапевтом з європейською освітою. Метод підтверджений статистично і дозволяє працювати з травмою, не називаючи її. Але, на жаль, не дозволяє працювати з межовими пацієнтами, з тими, хто все ще знаходиться в стані кризи і з тими, в кого  погано з образним мисленням (там треба візуалізувати). Навчання  буде орієнтовно 14-го травня о 14-тій годині. Всі заходи, крім Балінт-груп і груп для переселенців - в Фундації Йосипа Сліпого, вул. Листопадова. 7.

В "Карітасі" відбудуться групи для переселенців (в цю середу, 22 квітня, та через два тижні, 6 травня). Наступна Балніт група буде через три тижні, теж в середу (!!! увага - не в понеділок -  в середу) 13-го травня, знову в "Карітасі"

 

 

Назад

Пошук

© 2015 Усі права захищені.